Някога ти вярвах
без да имам всичко.
"Всичко" си представях
без да искам нищо.
Някога разбирах
не необратимо
случките в живота.
Вече е невидим.
Още се обръщам,
търсеща причина.
Всичко се превърна
в страшно настоящо...
спомени и мисли -
грубо ги потъпка.
Не, не исках всичко,
мили,
само глътка въздух,
който е дошъл от теб
и всичкото да бъдеш ти.
© Йоана Всички права запазени