10.04.2010 г., 18:25 ч.

Всичко е ясно 

  Поезия » Любовна
480 0 7

Отдавна, отдавна всичко е ясно.

Обичам те нежно, обичаш ме страстно.

До тебе се чувствам и млада, и жива,

а твоята обич ме прави щастлива.

 

Отдавна, отдавна всичко е ясно.

На чувство велико сме ние подвластни.

От мене ти черпиш и нежност,  и сила,

а в тебе мечтата си аз съм открила.

 

 

© Генка Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??