В живота има равновесие, разбирам го за сетен път.
Големите ми дъщери къде са? - Във своя си живот вървят...
Но завъртя се колелото, и ние с него се въртим -
ще учим всичко отначало с пораслия си малък син!
Уж само малко променени, завръщаме се в първи клас.
Щастлива съм! След толкоз време отново с теб "ще бъдем в час!"
© Мария Борисова Всички права запазени