Feb 18, 2008, 4:42 PM

Всичко се повтаря! 

  Poetry » Phylosophy
593 0 6

                         Всичко се повтаря!

В живота има равновесие, разбирам го за сетен път.

Големите ми дъщери къде са? - Във своя си живот вървят...

Но завъртя се колелото, и ние с него се въртим -

ще учим всичко отначало с пораслия си малък син!

Уж само малко променени, завръщаме се в първи клас.

Щастлива съм! След толкоз време отново с теб "ще бъдем в час!"

© Мария Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??