8.12.2018 г., 18:56 ч.

Всичко свърши между нас 

  Поезия » Любовна
461 0 4

Вече аз на нищо не приличам,
отиде си от мен и ме забрави,
но за миг не спрях да те обичам
и знаеш ли какво направи?
 
Остави ме сама и след което...
нарани ме много, не отричам,
остави рана в сърцето,
но след всичко още те обичам.
 
Всичко свърши между нас,
как исках аз да те прегърна,
да те целуна за последно аз,
но тръгвам, без да се обърна.
 
Няма дори за миг да се обърна,
отивам си от мъка, бавно крача,
а как искам аз да те прегърна,
иде ми от болка да заплача.

 

Но няма, свърши любовта голяма,
отиде си и ме забрави,
единствен мой, друг за мене няма,
рана в сърцето ми остави.
 
Нарани ме много ти,
болката в мене е ужасна,
с тебе бяха моите мечти
и не спирам аз по теб да гасна.
 
Не спирам аз за тебе да мечтая,
в мислите си често те засичам,
колкото й да не искам да призная,
аз винаги ще те обичам!

© Виктория Йолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??