19.02.2009 г., 16:45 ч.

Всяко утро 

  Поезия » Друга
608 0 1

 

 

Всяко утро черна е тъма

и над мен се спуска

като клопка тъй студена.

 

Няма птици да запеят,

ни дори протегната ръка.

Сама душата плаче,

вехнеща под слънцето.

 

- А пролет ще разцъфне,

ще мирише на цветя.

Реката нозете ще залее

сред красивата зора.

 

И умът ми ще отплава

към незнайни брегове.

Там сърцето ще политне,

 за да не умре.

© Дива Самодива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Aло спри да имитираш Елисавета Багряна.
    Има малко грешки, като пунктуация :D
Предложения
: ??:??