Не е време за доказване.
Нито е време за вричане.
Поседни тихо до мене.
Виж колко къси са дните!
Гладни вълци дебнат отвън
да оглозгат до кокал мечтите.
Ти не тръгвай сега. Остани...
И недей да залостваш вратите.
Всяко утро прогонва студа.
Всяка пролет покълва кокиче.
Всяка болка изкупва греха.
Всяко време е за обичане!
12/2018
© Мая Санд Всички права запазени