Dec 3, 2018, 1:02 PM

Всяко време е за обичане 

  Poetry » Love
958 3 7

Не е време за доказване.

Нито е време за вричане.

Поседни тихо до мене.

Виж колко къси са дните!

 

Гладни вълци дебнат отвън

да оглозгат до кокал мечтите.

Ти не тръгвай сега. Остани...

И недей да залостваш вратите.

 

Всяко утро прогонва студа.

Всяка пролет покълва кокиче.

Всяка болка изкупва греха.

Всяко време е за обичане! 

 

12/2018

© Мая Санд All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??