24.04.2019 г., 9:46 ч.

Всъщност е просто 

  Поезия » Любовна
425 0 0

 

Остави настрана боговете, 

за съдбата недей да говориш. 

То си този, който нямаше смелост

да погледнеш със нежност към мене.

 

Ти си този без никаква смелост,

няма място за кармата тука.

Просто нещо е всъщност живота -

непотребната обич се губи.

 

Е, сега погледни руините

на света ми, съсипан от теб.

Няма грях ни Бог, ни съдбата, 

че избра страховете пред мене. 

 

Така че... Остави настрана боговете, 

днес настъпи денят за разплата. 

Просто нещо е всъщност живота - 

нараниш ли сърце, губиш слънце. 

 

24.04.2019

 

 

 

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??