2.03.2012 г., 21:03 ч.

*Второ 08.05.2010 

  Поезия » Друга
322 0 0


 

Събудих се от сутринта

величествено тиха.

И много капчици роса

лицето ми измиха.

 

Сърцето нарисува

символа на любовта.

Душата ми сънува

докосването на звезда.

 

Във истината се загубих -

въздишката на вечността.

Във вятъра се влюбих -

като безкрайност на мига...

 

 

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??