21.04.2023 г., 12:35 ч.

Вяра 

  Поезия » Философска, Друга
334 0 0

Не убивай тишината с излишен шум, 
и не чукай на врата залостена отдавна.
Не потискай чувствата с логика и ум, 
плачи когато мислиш си, че трябва. 
Не мълчи, а викай, смей се и ругай, 
чуй гласа си, нека да те видят всички.
И кротък да живееш, няма да намериш рай,
накрая казват, всички страдат от въздишки. 
Бъди в сега, не в някога преди, 
не забравяй свойта вяра и помни,

с всеки ден умираш... 
остави следи.

 


Теодора Сукарева - Теа

© Теа Сукарева Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

В нещастието няма друго лекарство, освен надеждата »

15 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??