3.06.2020 г., 20:36 ч.  

Вяра 2 

  Поезия » Философска, Гражданска
652 0 0

Трябва в доброто да се вярва,

в противен случай си загубен ти,

да се бориш докрай трябва,

могат да се сбъднат твоите мечти.

 

Винаги за теб път има,

освен ако сам не се предадеш,

да, той труден е за мнозина,

но не бива на паника да се поддадеш.

 

Когато си в парка, в планината,

виж каква красота Бог е създал,

от теб зависи дали светлината

в живота си ще си видял!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??