22.09.2012 г., 13:33 ч.

Вяра 

  Поезия » Бели стихове
513 0 2

Вяра...
Във нещо
Във някой...
Вяра...
Умираща...
Направих ù изкуствено дишане...
за да я съживя...
Само хъркане почти без дъх дочух...
Вяра...
И молех я

да се събуди...
Погледна ме с очи изморени...
Погалих я...
Отпусна се в ръцете ми...
И отново... почти бездихание...
Заинатих се пред нея...
Ще я пробудя...
Разтърсих...
Зашлевих...
Сякаш нещо блесна...
Сгрешила съм...
Отиде си...
Мира на праха ù...

© Жара Пенева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??