14.11.2018 г., 8:37 ч.

Вярвам 

  Поезия » Друга
527 0 2

 

 

Папката е  пълна с писма.

Писах на съдбата.

Писах на приятелите стари.

Все още вярвам,

че доброто ще  победи.

Но зная ли.

Навред цари лъжата.

Сърцето роптае и пише ли пише.

По някога дори не спи.

Не слугува на чужди интереси.

Чрез писмата злото не щади.

Някой се опитва да ме промени.

Останах безмълвна от съдбата,

от писмата на приятелите стари.

С времето дадох всичко мое.

Ала сърцето и душата- НЕ!

Ще продължа да пиша.

Не се страхувам от света.

Ще продължавам

да вярвам в доброто.

Когато паднах, някой ме хвана

и до днес ръката ми държи.

Докосна моето сърце

с топли думи и една едничка

дума само “Обичам те!“

Върна вярата в мен.

Животът споделен с приятел

за мен е важен.

Чувствам неимоверна сила.

Повярвах отново в добротата.

© С. П. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??