Вятърът е като нежен звук,
който пее, връхлита и унищожава,
разхлажда и потушава.
Вятърът е това, което причинява
и болка, и радост.
Той събаря клончетата с вкусни плодове -
черешите, които обожавам аз.
Вятърът носи спомените ми за теб,
когато с теб вървяхме по пясъка горещ
и водата морска намокряше босите ни крака.
Сгушена в твоите ръце, мечтаейки за нашето дете.
Вятърът ни нас събра
от различни краища на света.
И любовта в нас разгори,
и не позволи нищо да ни раздели!
И отново разперила криле и съзираща
морските вълни на прекрасното море,
чакам теб – любов моя единствена,
да полетим заедно и да се извисим.
© Босилка Алексова Всички права запазени