Oct 13, 2011, 2:07 PM

Вятър 

  Poetry » Love
438 0 0

Вятърът е като нежен звук,

който пее, връхлита и унищожава,

разхлажда и потушава.

 

Вятърът е това, което причинява

и болка, и радост.

Той събаря клончетата с вкусни плодове -

черешите, които обожавам аз.

 

Вятърът носи спомените ми за теб,

когато с теб вървяхме по пясъка горещ

и водата морска намокряше босите ни крака.

Сгушена в твоите ръце, мечтаейки за нашето дете.

 

Вятърът ни нас събра  

от различни краища на света.

И любовта в нас разгори,

и не позволи нищо да ни раздели!

 

И отново разперила криле и съзираща

морските вълни на прекрасното море,

чакам теб – любов моя единствена,

да полетим заедно и да се извисим.

© Босилка Алексова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??