1.12.2023 г., 13:22 ч.

Вятър открадна всички листа 

  Поезия » Любовна
132 1 3

Вятър открадна всички листа

на липата пред моя прозорец

Оголяха и клоните-чакат снега

в тишина и се молят набожно

 

Снеговете на зимата тук ще се спрат

неумолими на трона ще седнат

Те ще властват навън но във мойта душа

ще е топло и някак си светло

 

Ще те чакам да дойдеш ти тихо в нощта

ще те чака и чаят запарен

Ще те прегърна ще отстъпи студа

и навеки така ще останем

 

 

© Росица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??