5.09.2018 г., 10:40 ч.

Вятърът ме приласка 

  Поезия » Друга
222 1 6

Приласка ме шепота на вятър

в гората сънно притаена.

С полъх лек докосна ми ръката,

утеши душата ми ранена.

 

В очите мои - лодки тъжни,

нарисува пролетна дъга.

На лицето ми роди усмивка,

целият превърна ме в мечта.

 

Приласка ме шепота на вятър,

майчин глас в житейския прибой.

Бащински ме стóпли със надежда,

да не мръзна в сѝрот без покой.

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??