5.07.2007 г., 14:49 ч.

Вятърът на времето 

  Поезия
453 0 4

Задуха вятър във душата.

Донасяше промяна.

По скъсаните смисли заплющя.

Разпръсна остарели сухи истини.

Свистеше в раните.

Надвисна буря - преосмисляне.

И заваля.

Дъжд - за пречистване.

Душата не е в твърдо състояние.

Не са споени частите във нея здраво.

Тя въздух е - движение, промяна, състезание.

И вятърът на времето ненужното отвява.

© Инна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??