Jul 5, 2007, 2:49 PM

Вятърът на времето 

  Poetry
461 0 4

Задуха вятър във душата.

Донасяше промяна.

По скъсаните смисли заплющя.

Разпръсна остарели сухи истини.

Свистеше в раните.

Надвисна буря - преосмисляне.

И заваля.

Дъжд - за пречистване.

Душата не е в твърдо състояние.

Не са споени частите във нея здраво.

Тя въздух е - движение, промяна, състезание.

И вятърът на времето ненужното отвява.

© Инна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??