23.03.2016 г., 21:50 ч.

Вълшебна нощ 

  Поезия » Любовна
983 1 21

 

При теб отново идвам аз

да усетя твоята магия.

От очите пълни със екстаз

със щастие да се напия.

 

Отвън нощта искри.

Изпълва с трепет мрака

и наш’те две души

Любовта си ще дочакат.

 

Ръцете трескаво се търсят.

Една към друга бързат.

Телата ни едва се сдържат

в единно цяло да се свържат.

 

И стаята, таз мъничка Вселена

от страстта ни сякаш покорена.

Изпълнена със твоето сияние

превърна любовта ни в заклинание.

 

Вълшебна нощ, изпълнена с наслада

за двама ни заслужена награда.

Любовта ни пак е подслонила

в сърцата наши тя гнездо е свила.

 

София

22.03.2016 г.

© Владимир Владимирович Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??