9.05.2010 г., 10:48 ч.

Вълшебна песен 

  Поезия » Любовна
705 0 2

 

ВЪЛШЕБНА ПЕСЕН

 

С усмивки изгряват звездите -
сияят безброй светлини...

Изгрява любов във очите.

И песен вълшебна звъни...

 

Целувам те тихо и нежно.

Прегръща ни топло нощта...

Светулка прошепва ни нещо...

Намига ни тайно звезда...

 

И свирят вълшебно щурците.

Ветрецът любовно шепти...

Душите ни пеят, политат
с небесни крила от мечти...

 

И нека безкрай продължават
животът, светът, обичта...

От светла любов да се раждат
любими, прекрасни деца!...

© Марин Тачков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??