18.01.2008 г., 21:00 ч.

Вълшебство за двама... 

  Поезия » Любовна
752 0 6

Вълшебство за двама...

 

 


Отлитат нанякъде моите мисли,
пъстро усмихнати на есента...
Избухва любов – все тъй нежна и искрена,
есенно зряла, богато добра...
Къде си ти? Чуй омайната песен,
с която се ражда в нежност денят.
Стопяват се бавно и страх, и неистини,
и тръгвам отново към радостта...
Крехка дъга от сълзите неискани
ореолно изгрява в преродена съдба.
Вълшебство за двама...


Опожарени останаха струните само
и смътен копнеж - изпепелена роса,

не заблестяла във твойта душа.

 

 

 


© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??