Въпрос без отговор
Обсебени от зла магия
заключихме вратите и сърцата си тревожни.
И бетонирахме душите си -
емоции и чувства - невъзможни!
Следваме смирено коловозите,
на сигурно в живота си залагаме,
забравили, че той съвсем не е безкраен,
забравили, че всъщност е единствен!
И кой от този омагьосан свят ще ни избави
и ще ни върне в руслото човешко?
Небесен сблъсък,
някой нов Месия,
внезапен спомен или...
случайна грешка?!
© Кина Буюклиева Всички права запазени