13.12.2017 г., 23:43 ч.

Страх или любов 

  Поезия » Любовна, Философска, Гражданска, Друга
534 1 1

Емоции на страх или любов.

За кои ще си истински готов?

Да пълниш със сълзи очи

или да преследваш блянове, мечти?

 

Ами ако днес е последният ни ден?

Защото никога незнаем...

Ами ако ти не си за мен,

колко ще платиш на сърцето ми за наем?

 

Чувства на любов и страх –

те са всичко тук сред нас.

Чувствам теб и тебе бях

както минути събират се във час.

 

Думите отекват в тишината,

в залеза на днешен ден.

Мога ли сам да боря самотата

след като сърцето ми е в плен?

© Йордан Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??