4.02.2007 г., 19:15 ч.

Въпрос с отговор 

  Поезия
715 0 6

Кога съм права и

кога греша?

Когато чувствам или

когато анализирам?

Чувството лъже,

Разсъдъкът е сух.

Лутам се в лабиринт.

Душата ми реди:

“Стига! Ако е отредено,

ще се случи.

Не мисли ...

Не анализирай ...

Дори не чувствай ...

Толкова чувства

вложи в хора,

които не те разбраха ...

Стига! Не си причинявай

повече болка.

Струваш много.

Заслужаваш повече.

А не подли постъпки,

глупави извинения и

повишаване на тон.

Върви напред!

Не се връщай назад!

Бъдещето е пред теб.

Не предавай себе си.

Ти си жива, неповторима,

дълбока душа.

Само твоите сродни

души ще те разберат

и оценят.”

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??