Къде съм? Какво съм? Защо съм?
Дали тук съм или в Безкрая?
Дали звуците чувам от Рая
или Адът леден опитвам да опозная?
Защо се съмнявам дали съм щастлива?
Доказателство ли е болката, че съм жива?
Светът един и същ ли е за всички
или живеем всеки сам в различни?
Възможно ли е вечната Любов да е измама,
да блясва само и да отминава
и път на следваща да дава?...
Вечността помества ли се в миг?
© Blue Всички права запазени