Dec 16, 2018, 2:37 PM

Въпроси 

  Poetry » Phylosophy
418 5 2

   

Къде съм? Какво съм? Защо съм?

Дали  тук  съм или  в Безкрая?

Дали звуците чувам от  Рая

или  Адът леден   опитвам да опозная?

Защо се съмнявам дали съм щастлива?

Доказателство ли е болката, че съм жива?

Светът един и същ ли е за всички

или живеем всеки сам в различни?

Възможно ли е вечната Любов да е измама,

да блясва само и да отминава

и път на следваща  да дава?...

Вечността  помества ли се в миг?

© Blue All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Харесва ми! Поздравления!
  • Въпроси, които всеки си задава по един или друг начин. Едва ли има еднозначен отговор...
    Поздрави!
Random works
: ??:??