20.09.2020 г., 8:59 ч.

Въпроси 

  Поезия » Любовна, Философска, Друга
425 0 0

 

Вали ли... вали... А мечтите ми са жадни!

Колко трябва да изпият, за да простят?

...

Дъждовните капки се сливат в мелодия...

И мечтите ми сменят посоката...

Може ли да са толкова тъжни?

...

Слънчеви лъчи разпръскват дъгата през облаците...

Вятър довежда чужди мечти... Искам ли да ги срещна?!

 

 

***

Дали мечтите знаят пътя?!

 

                                            © Павлина Петрова 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??