2.02.2008 г., 14:28 ч.

Въпроси 

  Поезия » Друга
704 0 4

Какво ли се променя,

когато времето минава?

Какво сме ние

и какво след нас остава?

Ще можем ли

книгата ненаписана

да прочетем?

И как живот неизживян

ще разберем?

Дали ще се срещнем

в сенките изгубени?

Кога ли ще ни съдят

за страстните прелюдии?

Покварата и пошлостта –

дали ще ги позная?

Но зная, че грешници има и в Рая.

© Николай Стойчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??