30.07.2013 г., 21:03 ч.

Върхът 

  Поезия » Оди и поеми
595 0 2

Защо си тръгна,

                              Дете,

                                        Защо избяга

                                                   Защо ги остави да те изгонят

                                                   Защо се уплаши...

Страхливо дете такова,

                                            Мразя те

                                                              Защото ме остави...

Върни се,

                 Скъпо Дете,

                                       Защото те обичам...

Тебе, всъщност аз най-много обичам

Тебе

         Преди всички...

Затова

             Моля Те

                             Моля Те

                                             Моля Те,              

                                                              ДЕТЕ,

                                                              в мен

                                                              върни се...

Обещавам ти, че

                     няма да позволя

                                     косъм да падне от главата Ти

                     и на никого

                                     да се меша във душата Ти...

Обещавам Ти

че повече, няма да те лъжа...

Защото вече знам

Дете,

скъпо Мое Дете

Вече знам -

                     Ти си

                                 върхът!

 

 

 

 

© Еди Кой си Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??