9.04.2011 г., 22:31 ч.

Върхът небесен 

  Поезия
369 0 0

Катеря се

по облаците

към върха

небесен -

всяка стъпка

ражда песен,

ухае на простор.

Свободни сме!

Да бъдем

в устрем,

горе да се

срещнем,

не непознати,

а близки -

да сме братя!

Небето връх

с човека песен!

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??