7.12.2019 г., 19:18 ч.

Върнах се, за да бъда с теб 

  Поезия » Любовна
340 1 2

От смъртта се върнах,
прекрачих прага й
и седем часа 
във вселенията й
се лутах. Тъга там няма.
Не ми се връщаше,
там хубаво е 
и цари добра магия.
Не ми се връщаше,
но тебе там те няма…
И взех решението
да се върна и да те търся
и с тебе да остана…

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??