Dec 7, 2019, 7:18 PM

Върнах се, за да бъда с теб 

  Poetry » Love
350 1 2

От смъртта се върнах,
прекрачих прага й
и седем часа 
във вселенията й
се лутах. Тъга там няма.
Не ми се връщаше,
там хубаво е 
и цари добра магия.
Не ми се връщаше,
но тебе там те няма…
И взех решението
да се върна и да те търся
и с тебе да остана…

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??