16.06.2020 г., 9:02 ч.

Вървете си! 

  Поезия » Любовна, Строги форми
844 2 12

Луната, таз закрилница на страст

и майка на разблудните постели,

сестра на утро, дебнещо екстаз

и мащеха на сенките дебели,

 

от поглед строг ме крие всяка нощ,

когато във леглото Ви дохождам

и съдник мой не е, ни ментор строг,

когато с Вас в гората се разхождам...

 

Но твърде кратка е за нас нощта,

а тъй са дълги нашите целувки

Вървете си! - преди случайността

да сложи край на моите преструвки!

 

Сърцето ми без Вас е празен храм

ще го изтръгна и ще Ви го дам!

© Лулу Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??