20.08.2016 г., 19:06 ч.

Върви си... 

  Поезия » Друга
260 2 0

Излез от мен, но без да болиш.

Мой страх, жестоко потаен.

В мислите ми защо още гориш...

Като коридор си безкраен.

 

Владееш ме като обезумял.

И в нощите ми призрачно скиташ.

Отрова във вените ми си влял.

Дали искам още даже ме питаш.

 

Не ме питай, а си върви!

Върви си в своята бърлога.

Душата ми от тебе кърви

и шепне " Вече не мога"...

 

 

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??