30.12.2008 г., 22:56 ч.

Върви си 

  Поезия » Любовна
902 0 3

                                                            

       ВЪРВИ СИ

В очите ти тъжни поглеждам,

а устните с болка мълвят:

"Върви си, няма как да те обичам.

върви си, докато още има как...

За мене всеки спомен заличи,

изтрий ме от сърцето, аз съм грешка!

Очите ми, целувките ми, всичко забрави...

Да ме обичаш - това е нечовешко.

За теб ще бъда просто поробител

на нежната ти, искрена душа.

Ще властвам, ще мачкам и ще те питам:

"Все още ли съм твоята жена?"

И всичко с любовта ще оправдавам,

нали за мен на всичко си готов...!?

Но моля те, та аз дори не заслужавам

миг с теб от тоз живот!!!

                

© Христина Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??