Търсих те аз неуморно,
писах ти по цели дни и нощи.
Имала съм нужда от теб безспорно,
но чувствата лека по лека в мен загаси.
За вниманието ти жадувах,
копнеех да ме погледнеш с други очи.
Че не ме искаш, аз не чувах,
защото в съзнанието ми беше само ти.
Единствената ми мисъл когато се събуждах,
в чуждите мъже търсех твоите очи.
Но ти вечно беше зает за мене,
търсейки вниманието на други жени.
Болеше ме, но продължавах,
вярвах, че всичко ще се промени.
Че и моя ден ще дойде,
когато ше ме пожелаеш ти.
Постепенно аз разбирах,
в каква ситуация се намирах.
С времето поетапно те забравях,
докато не реши да се появиш накрая.
Искаш пак да лъжеш и омайваш,
да съм онази наивница от преди.
Но всичко в мене те забрави,
откъдето дойде, обратно си върни....
© Bebcheto bebe Всички права запазени