27.01.2015 г., 20:08 ч.

Вървим 

  Поезия » Друга
454 0 0

Вървиме ръка за ръка,

на хиляди мили от себе си.

Пътят разпръсква тъга,

а очите прегръщат небето им.

 

Вървиме ръка за ръка

в сивотата на цветния ден -

родили нова мечта,

пък загубили време за нея.

 

Не вървим.Носи ни времето

натежало от нашия страх.

Не летим... закърняват крилете.

Но се раждаме с изгрева... пак.

 
 
 

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??