19.03.2010 г., 22:42 ч.

Въздухът трепти 

  Поезия » Източни форми
586 0 9

Въздухът трепти,

в две малки светлинки.

Нечии очи.

 

 

Шепот от лъчи,

вплетени един в друг.

Влюбени души.  

 

 

Лунна прегръдка,

разстила своите криле.

Искри от чувства.

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??