Mar 19, 2010, 10:42 PM

Въздухът трепти 

  Poetry » East forms
589 0 9

Въздухът трепти,

в две малки светлинки.

Нечии очи.

 

 

Шепот от лъчи,

вплетени един в друг.

Влюбени души.  

 

 

Лунна прегръдка,

разстила своите криле.

Искри от чувства.

© Мартина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??