24.03.2021 г., 2:18 ч.

Възлюбени песни... 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
822 1 4

Възлюбени песни...
 

Възлюбени песни, които възпяват живота ми,
моята любов, моята надежда, моят скрит плаж,

моите сребърни луни, девствената вода

раждащи се между езера, които бавно текат

носещи рибата, патиците, гъските,

сините чапли,плаващият лед

към безкрайното море, минавайки по мостовете,

селата, полетата, дивите цветя,

и мечтата през нощта, в която оставам завинаги

на дръзка целувка, която живея…

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??