Mar 24, 2021, 2:18 AM

Възлюбени песни... 

  Poetry » Love, Free verse
830 1 4

Възлюбени песни...
 

Възлюбени песни, които възпяват живота ми,
моята любов, моята надежда, моят скрит плаж,

моите сребърни луни, девствената вода

раждащи се между езера, които бавно текат

носещи рибата, патиците, гъските,

сините чапли,плаващият лед

към безкрайното море, минавайки по мостовете,

селата, полетата, дивите цветя,

и мечтата през нощта, в която оставам завинаги

на дръзка целувка, която живея…

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??