7.01.2018 г., 22:06 ч.

Възможно е да успея 

  Поезия » Друга
1152 3 2

Живеех, както животът ми позволи да живея.

Пеех все същата песен, колкото мога да пея.

 

Не позволих на миналото да ми бъде съдник.

Не допуснах да заприличам на уморен пътник.

 

Открих как всичко, което става, има своя смисъл.

Разбрах, че мъките мои, зоват ме към размисъл.

 

Сбогувах се без жал, дори с годините минали.

Освободих се напълно от ненужни спомени.

 

Дадох подслон на мисли чисти и позабравени.

Пожелах да възкръснат мечтите изоставени.

 

Заклех се вечни идеи, като знаме да развея.

Осмелих се да повярвам, че е възможно да успея.

© Весела Найденова Всички права запазени

NovelaDenarova

Произведението е участник в конкурса:

Ново начало »

11 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??