11.01.2009 г., 16:36 ч.

words 

  Поезия » Друга
587 0 6
няма значение honey
застреляни или не
сутрините ни връхлитат
като проституки
изхвърчали от близкия вход
с обути лачени обувки на босо
кафета без захар
и карамелени намеци
от плазма
прекъсват мислите
тъпчат безсънието
и красивите устни с
думи
думи
думи
има начин да премахна
очите на вятъра
да заключа
сърцето
зад девет планини
където пътят свършва
в ръцете ти
ако имаш сили
обади се honey
и ми кажи адреса
на най-близкия оръжеен магазин

© Зорница Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??