28.04.2017 г., 18:14 ч.

Я си кротувай... 

  Поезия » Друга
267 1 5

 

johan:

Дъждът валя, валя, валя...
и пак изцяло ме размекна.
Сега с подвити колена,
направо искам да приклекна.
Ох... В локвата ще седна...
Ела при мен, любов последна.
И без това сме гола вода,
но днес това е май на мода,
естествени да бъдем и различни...
Не! Не! Не се събличай!
Ох... давиш ме...
лудуващо момиче...

nezemna:

А аз цъфтя, цъфтя, цъфтя,

дъждът до кожа ме намокри,
от пръски галещи гърба ми,
се стичаха свенливи локви...
Цамбурна в тях... любов последна,
подви колене и заседна,
в усмивката ми снежнобяла,
за твойте устни закопняла...
Събличам се със топли пръсти...
Не се кръсти... нали не си задръстен!?
Удавен си... не можеш да изплуваш!
Нападам те... Оооо, по-добре кротувай!

© Неземна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??