6.01.2010 г., 10:45 ч.

Януарско 

  Поезия
387 0 2
Бяло
И звук на нежност
Във студената прегръдка
На януарския вятър
Под заспалото небе
Изгубени мечти
Талази от съмнения
За бъдещето скрито
На кръстопът от светове
И разстояния
Една сълза стаена
Мълчалива
Изчака тишината
Да угасне
А после се търкулна
И замина
Изгуби се самотна
Във безкрая
Дълбоко във душата ми
Потъна
Усетила че птиците
Ги няма
Студено е без тях
И тъй безбрежно
Върни се топлина
И запази ме
Аз сляпа съм
От тази белота
Снагата ми замръзна
И боли ме
Върни ми вярата
В мечтите в радостта
От своята жарава
Възкреси ме
 

© Елица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти, Ангел....
    Малко тъжен, но се надявам с набиране скорост на годината всичко да се оправи....-
  • Прекрасен стих!
    Поздравления, Елица!
Предложения
: ??:??