19.09.2008 г., 11:24 ч.

За истинските 

  Поезия » Любовна
635 0 14

Не искай да ме имаш утре,
щом днес не можеш да ми угодиш.
Погледнеш ли очите ми са утрин,
която в твойта нощ по навик не боли. 

 

Не искай да ме имаш вечност!
Не ме подавай и на смъртния си враг.
Като чумавите, никак не съм лесна,
обикнеш ли ме, ще почувстваш страх.

 

Не искай да ме имаш! Няма смисъл...

Като птиците съм... ще запърхам със крила.

Чувствата са за ония...  истинските,

аз просто съм една залязваща звезда.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??