6.12.2019 г., 8:46 ч.  

За лъжеца 

  Поезия » Друга
759 0 1


Посвещавам на поредния лъжец,
имал смелоста да ме задиря,
знаеш ли,такива като теб,
можеш със лопата да изринеш.
Мислех,че различен си,
уви,
май, че заблудила съм се,
явно.
Твоите безсмислени лъжи,
имат смисъл пред наивни,
жалко.
Зная, ще ми е тъжно,
но не за мен,
за теб,
че страхлив си по природа.
От мишока, няма как да стане-
птица,
а такива хора с твоята порода,
никога не ще намерят смисъл.

© Jivka Koleva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви , приятна вечер и весели празници!
Предложения
: ??:??