25.02.2021 г., 7:24 ч.

За Любовта 

  Поезия » Любовна
248 0 0

Вие се пътечка китна,

сред приведени върби,

следвам стъпките ти пресни,

скоро минала си ти.

 

Знам, че чакаш обич млада,

на поляната сама,

бързам, нося ти наслада,

ех това е любовта.

 

Трепка сладък страх в сърцето,

с нежни търсещи очи,

ти даряваш ме с целувка,

кръв ми кипва във уши.

© Ивета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??